Διαχωριστική γραμμή

Ο Εθνικοσοσιαλιστής σιχαίνεται τον κόσμο που ζεί, μα χτίζει τον δικό του, έναν κόσμο που θα ζεί με αξιοπρέπεια. Ο δρόμος του εθνικοσοσιαλιστή είναι πιο μοναχικός απ'όσο φανταζόταν, αλλά ορθώνει το στήθος και χαμογελά στην μοναξιά, γιατί ο χρόνος μας δίδαξε πως δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα από τους πολλούς και ίσως τελικά και απο τους λίγους. Χαμογελά καθώς χαράζει αυτή την διαχωριστική γραμμή με την ξεφτίλα, την υποταγή και την υποκρισία σε όλα όσα αγαπάμε. Στην εργασία μας, στην αναζήτηση μας, στον αγώνα μας, στην μουσική μας, στον πολιτισμό και την ιστορία μας. Όταν σε βρίζουν, πολεμούν, χτυπούν, δυσφημούν, κατηγορούν και ψευδολογούν είναι σαν να δείχνουν με το δάχτυλο τους την ύπαρξη της διαχωριστικής αυτής γραμμής.  Δείχνουν σε ποιόν κόσμο ανήκουν αυτοί και σε ποιόν εμείς. Όταν γυρίσουμε λοιπόν και έρθουμε στα πράγματα, όλοι αυτοί θα είναι ο ευκολότερος στόχος !!!

 Οι εθνικοσοσιαλιστές είμαστε περήφανοι για τον δικό μας κόσμο, έναν κόσμο που θέλουμε να κάνουμε πραγματικότητα. Είμαστε περήφανοι για αυτά που πιστεύουμε. Προχωρούμε με τους συντρόφους της ζωής και τους συναγωνιστές της μάχης. Δεν μας νοιάζει πως μας θεωρεί η κοινωνία, μας νοιάζει οι συναγωνιστές μας όμως να είναι ΑΛΗΘΙΝΟΙ, με αληθινά ελαττώματα και προτερήματα. Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, η ΥΠΟΤΑΓΗ, η ΑΠΑΘΕΙΑ όμως μας εξοργίζει. Όπως μας εξοργίζει ολόκληρη η σύγχρονη κοινωνία. Δεν είμαστε στο περιθώριο της κοινωνίας τους, εκείνοι βρίσκονται στο περιθώριο του κόσμου που χτίζουμε εμείς. Και σε αυτόν τον κόσμο η περηφάνια μας είναι η ΦΥΛΗ ΜΑΣ, η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, η ΤΙΜΗ μας η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μας. Είναι τα κατορθώματα που γεννά η θέληση μας !!!

 Ο Εθνικοσοσιαλισμός για τους γνήσιους Εθνικοσοσιαλιστές είναι ένας και αδιαίρετοςς! Δεν έχει ναί μεν αλλά. Οι ζωντανοί ξεχωρίζουν από τους νεκροζώντανους διότι οι πρώτοι παλεύουν με λύσσα και με όποιον τρόπο μπορούν!!! Ο Εθνικοσοσιαλιστής είναι αμείλικτος εχθρός εκείνων που έκλεψαν την υγεία, την δύναμη, την ομορφιά, την πνευματικότητα, την αισθητική, την φιλοσοφία της φυλής του. Στον Εθνικοσοσιαλισμό ίσως να μην φτάσουμε ούτε σήμερα, ούτε αύριο...Προς τον Εθνικοσοσιαλισμό όμως θα πορευόμαστε σήμερα, αύριο και για πάντα...!!!

 Μοναχικότητα δεν σημαίνει πως είμαστε εντελώς μόνοι, σημαίνει πως δεν ανήκουμε σε εσάς , δεν σας καταλαβαίνουμε και δεν μας καταλαβαίνετε, θα προτιμήσουμε τον δικό μας εθνικοσοσιαλιστικό κόσμο απο τον ψεύτικο και επικίνδυνο τον δικό σας...!!