David Lane : " Μισώντας τους λάθος ανθρώπους "

Αποσπάσματα από κείμενα που είχε δημοσιεύσει σε προσωπική του ιστοσελίδα, σαν μια προσωπική παρακαταθήκη.

Κάποτε φτάνει η στιγμή , που ένας άνθρωπος , αντιμέτωπος με τα γηρατειά και κάποια προβλήματα υγείας , αναλογίζεται τη θνητότητά του κι αρχίζει να κάνει τον απολογισμό της ζωής του. Καθώς πλησιάζω στα εξηκοστά έκτα γενέθλιά μου , με την υγεία μου προβληματική , θαρρώ πως ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.

 Όπως πολλοί από σας γνωρίζετε, κάποιοι άνθρωποι ( ας τους αποκαλέσουμε " Παγκοσμιοποιητές " ) , οι οποίοι κρατούν στα χέρια τους τη μοίρα του κόσμου , είναι αποφασισμένοι ν'ανακατέψουν και να καταστρέψουν τη μοναδικότητα και την ακεραιότητα κάθε φυλής κάθε έθνους και κάθε κουλτούρας , για χάρη της Νέας Παγκόσμιας Τάξης τους.

 Στους Παγκοσμιοποιητές περιλαμβάνεται ένα πλήθος από αδαείς και ημιμαθείς οπαδούς δογμάτων , όπως ο Σιωνισμός , ο ιουδαιοχριστιανισμός , ο Φιλελευθερισμός η Νέα Εποχή και άλλα. Άσχετα όμως με το συγκεκριμένο δόγμα που ακολουθούν , οι Παγκοσμιοποιητές έχουν ένα κοινό : σε όσους αντιμάχονται την επιμειξία και τη καταστροφή της Λευκής Φυλής , κολλάνε την ταμπέλα του μισαλλόδοξου , του ρατσιστή του φορέα τoυ μίσους και τα παρόμοια. Κι ας είναι η επιβίωση του είδους ο πρώτος και μεγαλύτερος νόμος της φύσης.

 Πολλοί από σας γνωρίζετε ότι σκοπός της ζωής μου υπήρξε η συμμόρφωση με τον νόμο που περιγράφουν οι 14 Λέξεις : "Πρέπει να διασφαλίσουμε την επιβίωση της Φυλής μας και το μέλλον των Λευκών Παιδιών"

 Οι μόνοι άνθρωποι που μισώ είναι οι προδότες της δικής μου φυλής , που προωθούν την επιμειξία στο πλαίσιο της Παγκοσμιοποίησης , με αναπόφευκτη συνέπεια τη μελλοντική εξαφάνιση της Λευκής Φυλής μου, όπως κατά το παρελθόν συνέβη στην Καρχηδόνα , στην Αίγυπτο στην Περσία και αλλού. Η Ιστορία και οι νόμοι της φύσης δεν αφήνουν περιθώριο αμφιβολίας : η επιμειξία ισοδυναμεί με αυτοκτονία για τη Λευκή Φυλή.

 Η ίδια η Φύση απαιτεί τη γεωγραφική απομόνωση για την ανάπτυξη και επιβίωση κάθε φυλής και κάθε είδους. Τα μόνα πραγματικά " εγκλήματα μίσους " είναι το δουλεμπόριο , τα ανοιχτά σύνορα , οι υποχρεωτικοί εποικισμοί και κάθε άλλη μέθοδος που στρέφεται ενάντια στη γεωγραφική απομόνωση των φυλών. Και υπό τις παρούσες συνθήκες , αυτό που συμβαίνει είναι μια κακόβουλη και εσκεμμένη γενοκτονία , η δολοφονία της Λευκής Φυλής , η οποία έχει καταλήξει μειονότητα σε πλανητικό επίπεδο. Δεν νομίζετε πώς είναι καιρός να στρέψουμε την προσοχή μας ενάντια στον πραγματικό εχθρό ;

 Ο αγώνας μας θα είναι ίσως ο πιο τιτάνιος αγώνας στην Ιστορία. Απαγορεύεται να χάσουμε !

Φίλοι μου , εδώ και 20 χρόνια , κάνω ό,τι μπορώ να κάνω μέσα από το κελί της φυλακής. Και για πολλά χρόνια , πριν ακόμα φυλακιστώ , έκανα επίσης ότι μπορούσα. Τώρα , η ηλικία το στρές και η φυλακή αρχίζουν να επιφέρουν τα αναπόφευκτα αποτελέσματά τους. Κάποιο από τα επόμενα γραπτά μου ίσως είναι και το τελευταίο μου. Αν τελικά , αυτό εδώ το κείμενο που διαβάζετε αποδειχτεί το τελευταίο μου , παρακαλώ ξανακοιτάξτε τον τίτλο του. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μισούμε τους λάθος ανθρώπους.


Δεκατέσσερις Λέξεις για τη Νίκη ή τη Βαλχάλλα.