Ευρώπη 2015 !Σε είχαν προειδοποιήσει λαέ, δεν γνώριζες τον ΣΥΡΙΖΑ !

Εμείς οι Εθνικοσοσιαλιστές ευρισκόμεθα στην ευτυχή θέση να μιλάμε ελεύθερα για τον Μπολσεβικισμό,δεν καταφεύγουμε στην γλώσσα της μυστικής διπλωματίας,ομιλούμε την απλή και απροσποίητη γλώσσα του λαού και ελπίζουμε ότι οι λαοί θα μας κατανοήσουν πλήρως.
Έχουμε το ευτύχημα ότι μπορούμε να αποκαλούμε το καθετί με το πραγματικό όνομα του. Αισθανόμαστε μάλιστα ότι είμαστε υποχρεωμένοι να το πράξουμε εκ της ιδεολογίας μας.Διότι ο κόσμος οφείλει να πληροφορηθεί την αλήθεια,βλέποντας ευκρινώς και τους ανθρώπους και τις καταστάσεις.
Δεν μπορούμε αλλά ούτε και μας επιτρέπεται να σιωπούμε,εφ' όσον αντικρύζουμε τους κινδύνους τους οποίους διατρέχει η Ευρώπη.
Η λήψη πολιτικών αποφάσεων εναπόκειται πλέον στα διάφορα Έθνη και στις κυβερνησεις τους. Η διακήρυξη όμως των γνωμών και των πεποιθήσεων που μας διακατέχουν,η πρόβλεψη των επερχόμενων δεινών και η προειδοποίση περί αυτών,αποτελούν υπέρτατο καθήκον και δικαίωμα κάθε ενός τον οποίο το πεπρωμένο τον έχει επιφορτίσει με την υποχρέωση και συνάμα το χάρισμα να διαθέτει την ορθή κρίση των καταστάσεων και την βούληση να ομιλεί ελευθέρως προς διαφώτιση του κόσμου.
Όποιος γεύεται το δηλητηριασμένο μανιτάρι του μπολσεβικισμού,αποθνήσκει !

Γιόζεφ Γκαίμπελς

Καταστατικό ΣΥΡΙΖΑ  - ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Βασικές αρχές λειτουργίας του ΣΥΡΙΖΑ
Ο ΣΥΡΙΖΑ μεριμνά συστηματικά για τη θεωρητική κατανόηση του κοινωνικού και ιστορικού γίγνεσθαι και για τη θεωρητική μόρφωση των μελών του, αξιοποιώντας τα εργαλεία ανάλυσης της εξελισσόμενης μαρξικής θεωρίας
Το Προοίμιο του καταστατικού γράφει :
Ο ΣΥΡΙΖΑ μεριμνά συστηματικά για τη θεωρητική κατανόηση του κοινωνικού και ιστορικού γίγνεσθαι και για τη θεωρητική μόρφωση των μελών του, αξιοποιώντας τα εργαλεία ανάλυσης της εξελισσόμενης μαρξικής θεωρίας
Οι καταβολές του ΣΥΡΙΖΑ ανιχνεύονται στο εργατικό και το ευρύτερο λαϊκό κίνημα του τέλους του 19ου αιώνα, με το άνοιγμα των οριζόντων των υποτελών τάξεων, στη βάση της μαρξικής σκέψης και των αρχών του 20ού από την Εθνική Αντίσταση, το ΕΑΜ και την ΕΔΑ, τη νεολαία Λαμπράκη, τον αγώνα ενάντια στη δικτατορία, την εξέγερση του Πολυτεχνείου, τους μεταδικτατορικούς αγώνες των αριστερών κομμάτων και οργανώσεων, τη συγκρότηση του Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου, του Χώρου Διαλόγου και Κοινής Δράσης της Αριστεράς, του κινήματος ενάντια στην νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση και του Κοινωνικού Φόρουμ. 
Και πάλι αδιάβαστος ο λαός !


                                                              Faith and Race

Το διαβάσαμε εδώ