Άβολες αλήθειες για τον Αδόλφο Χίτλερ

Εδώ και πολλά χρόνια ακούμε από τον χώρο της αριστεράς, από εβραίους και από τάχα μου "πατριώτες" πως ο Αδόλφος Χίτλερ είχε εβραϊκές ρίζες. Η λασπολογία μεγάλη, το παραμύθι τεράστιο, και εκεί που όλα δείχνουν πως τα έχουν καταφέρει, εμφανίζονται επιστημονικές έρευνες για να αποδείξουν την αλήθεια. Να αναφέρω πως το θέμα με τις δήθεν εβραϊκές ρίζες ξεκίνησε αρχικά μέσω διαδικτύου από το Βέλγιο, από ένα άρθρο ενός περιοδικού όπου ένας ιστορικός μαζί με έναν δημοσιογράφο, αφού εξέτασαν -ταχα- γενετικό υλικό από 39 -υποτιθέμενους- άνδρες που ήταν συγγενείς του Χίτλερ, έβγαλαν το πόρισμα ότι είχε τελικά βιολογική συγγένεια με εβραίους. Είπαν και έγραψαν, πως ανακάλυψαν συγκεκριμένα πως ο Αδόλφος Χίτλερ ανήκε στην απλοομάδα E1b1b η οποία ήταν μια σπάνια απλοομάδα στην Δυτική Ευρώπη αλλά πολύ συνηθισμένη στην Τυνησία, στην Αλγερία, στο Μαρόκο όπως και στους Σεφαρδείμ κι Ασκεναζίμ εβραίους. Μετά από αυτήν την "σπουδαία ανακάλυψη" οι αναμεταδόσεις και οι σχολιασμοί έδιναν και έπαιρναν, σχολιασμοί του τύπου ότι τελικά είχε μίσος γιατί δεν είχε καθαρό αίμα και δεν ήταν Άριος, πως είναι αστείο για τους ναζί το αίμα και η φυλή να παίζουν τόσο σπουδαίο ρόλο και άλλα παρόμοια.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ένα άρθρο, το οποίο επίσης αναμεταδόθηκε με μανία, που έγραφε πως οι ιστορικοί δεν ήταν η μοναδική φορά που κατάφεραν να αποδείξουν την εβραϊκή του καταγωγή. Ο πατέρας του Αλοίσιος ήταν μάλλον... (που να ήταν και σίγουροι δηλαδή)... εξώγαμο παιδί μιας υπηρέτριας ονόματι Άννα Μαρία και ενός εβραίου ονόματι Frankenberger. Οπότε αυτή ήταν η μεγαλύτερη απόδειξη πως ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν εβραίος.

Επιστημονικές έρευνες για τις απλοομάδες έδειξαν πως τελικά τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι. ΑΝ υποθετικά, ένας λευκός πρίν 200 χρόνια έκανε ένα νόθο παιδί με μια μαύρη σκλάβα και ΑΝ όλα του τα παιδιά διασταυρώνονταν με μαύρες, τότε 7 γενιές μετά οι απόγονοί του θα ήταν μαύροι κατά 99%. Επομένως μπορούμε να καταλάβουμε πως οι Βέλγοι δεν λένε τίποτα το ουσιαστικό και σημαντικό όσον αφορά τον Χίτλερ.

Κάπου εδώ ομως, έρχεται ο Ίαν Κέρσοου (διάσημος αντιναζιστής) για να δώσει ένα τέλος στην πολύχρονη λασπολογία για την εβραϊκή καταγωγή του Χίτλερ. Στο βιβλίο του "Hitler 1889-1936 Hubris" και μετά από μελέτες γράφει : "…δεν υπήρχε εβραϊκή οικογένεια με το όνομα Frankenberger στο Graz το 1830. Για την ακρίβεια δεν υπήρχαν καθόλου εβραίοι στην επαρχία Styria (όπου και το Graz) εκείνη την εποχή αφού μέχρι το 1860 δεν επιτρέπονταν η παραμονή τους εκεί. Υπήρχε οικογένεια με το όνομα Frankenreiter που όμως δεν ήταν εβραϊκή. Δεν υπάρχει απόδειξη ότι η Άννα Μαρία έμεινε ποτέ στο Graz , και ειδικά στην υπηρεσία του χασάπη Frankenreiter"

Να τονίσω εδώ, πώς από την Στυρία οι εβραίοι είχαν εξοριστεί από τον 15ο αιώνα και όπως αναφέρει και ο Κέρσοου στο βιβλίο του εγκαταστάθηκαν πάλι σε αυτήν το 1860. Ο Αλοίσιος Χίτλερ γεννήθηκε το 1837 !!! Περαστικά σας !!!

Faith and Race