Bαθιά παρακμή

Όταν κάποτε κάποιο από τα ρούχα μας έφθανε στο σημείο να φθαρεί περισσότερο από όσο θα έπρεπε, τότε τα πετούσαμε. Σήμερα αν πάει κάποιος μια βόλτα στα μαγαζία, κυρίως αυτά που απευθύνονται σε νέους, θα δεί αυτά τα ρούχα που εμείς πετούσαμε στα σκουπίδια, να πωλούνται σε πανάκριβες τιμές. Ξεσκισμένα και κακοξεβαμμένα παντελόνια, μπλούζες, ζακέτες, που εμείς θα ντρεπόμασταν να τα χαρίσουμε ακόμη και σε κάποιον φτωχό γείτονα. Άντε λοιπόν και αυτό το αποφεύγουμε προσπαθώντας να μην κοιτάμε τις βιτρίνες. Το να βλέπεις πια αυτό το στύλ ακόμη και σε μεγαλύτερης ηλικίας απο νεαρούς, αυτό πως το αποφεύγεις ; Κόσμος παντού με παρακμιακά ρούχα...ρόζ, πράσινα και μπλέ μαλλιά... τους βλέπεις να χαίρονται και να καμαρώνουν που είναι "μοδάτοι" και "στυλάτοι". Όλο αυτό φυσικά "μοσχοβολάει" αριστερά. Ολη αυτή η παρακμή και η αηδία είναι ο σημερινός μας "πολιτισμός". Ότι παλαιότερα το απορρίπταμε ως κοινωνικό σκουπίδι, σήμερα το μοστράρει ο αριστερός καθωσπρεπισμός και με μεγάλη επιτυχία δυστυχώς. Απο την έλλειψη παιδείας, την σεξουαλική απελευθέρωση, απο τους καπνούς και την βρώμα της μαστούρας -που γίνεται και φεστιβάλ- έως τις αρπαγές κτηρίων, γιατί αυτές καταλήψεις δεν τις λέμε.

Είναι δεδομένο πλέον ότι όλα τείνουν προς την διάλυση της χώρας και κάποιοι λογομαχούν μόνο για το αν είναι σωστή η κατάργηση των παρελάσεων, λες και όλα τα άλλα δουλεύουν ρολόϊ. Αλλά μια και αναφέρθηκα σε αυτό, καλό θα ήταν να καταλάβουν ότι τα επιχειρήματα που μας σερβίρουν όλοι αυτοί οι ανθέλληνες πολιτικοί μας είναι εντελώς ανόητα και νομίζουν πως απευθύνονται σε διανοητικά ανάπηρους. Ολοι αυτοί δεν θέλουν τις παρελάσεις γιατί πολύ απλά δεν αντέχουν να αισθάνονται μισητούς συμβολισμούς όπως η έννοια της πατρίδας μας, η θρησκεία , η τάξη και η ιεραρχεία κλπ. 

Δυστυχώς υπάρχουν χιλιάδες Έλληνες που καθημερινά βουτάνε μέσα στα σκουπίδια για να βρούν κάτι να φάνε, υπάρχουν όμως και άνθρωποι που βγαίνουν μέσα από τα σκουπίδια και πηγαίνουν π.χ στα καταστήματα για ακριβοπληρωμένα ξεσκισμένα ρούχα, σε πανεπιστημιακές έδρες, σε υπουργεία, κανάλια κτλ.

Faith and Race