Ποιος είναι ο Nigel Farage!!!!

Ο πολύς θόρυβος που γίνεται στα ελληνικά, ευρωπαϊκά και διεθνή μέσα μαζικής χειραγώγησης για το πρόσωπο του Nigel Farage, μας κίνησε την περιέργεια να ασχοληθούμε με τον πραγματικό Nigel Farage. Ποιος είναι; Πως ανελίχθηκε, τι απόψεις έχει; Όλα αυτά είναι ερωτήματα που μας απασχόλησαν και τα διερευνήσαμε. 

Κατά την πορεία της αναζήτησης μας συναντήσαμε φήμες οι οποίες διατυπώνουν την πεποίθηση ότι η καταγωγή του είναι κατά ένα ποσοστό εβραϊκή, από την οικογένεια  Schrod της Φρανκφούρτης, από την οποία έφυγαν κυνηγημένοι ως Εβραίοι οι πρόγονοι του, δυστυχώς δεν βρήκαμε επαρκή στοιχεία για να το ενστερνιστούμε. Βρήκαμε όμως πολλά ενδιαφέροντα, λιγότερο γνωστά στοιχεία για τα έργα και τις ημέρες του κυρίου αυτού.

Ο κύριος Farage, πάντοτε μιλά με καλά λόγια για την Εβραϊκή Κοινότητα, και μάλιστα φτάνει στο σημείο να κατηγορεί την Ευρώπη για κακόπιστη κριτική απέναντι στους Εβραίους. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να δηλώσει πως η σφαγή Kosher,  μέθοδος σφαγής των ζώων που χρησιμοποιούν στα εβραϊκά σφαγεία, είναι πολύ πιο ανθρώπινη από κάθε άλλη, και μιλάμε για μια βάρβαρη μέθοδο, κατά την οποία το ζωντανό αναποδογυρίζεται και του κόβουν την καρωτίδα και το παρατάνε να ξεψυχήσει από ακατάσχετη αιμορραγία ενώ αυτό σφαδάζει. Αν αυτό είναι για τον κύριο Farage ανθρώπινο, εμείς μένουμε άναυδοι.



Ιδιαίτερη εντύπωση μας προξένησε το γεγονός ότι ο εν λόγω κύριος εμφανίζεται συχνά πυκνά ως ομιλητής στην εβραϊκή εκπομπή Jewish Chronicles και καθίσταται σαφές ότι τόσο αυτός όσο και οι συντελεστές της εκπομπής, έχουν μεταξύ τους σχέσης αγάπης. 



Αποκορύφωμα του σφιχτού εναγκαλισμού του κυρίου Farage με το Eβραϊκό λόμπυ αποτελεί η πρωτοφανής κίνηση του μεγαλοεκδότη Desmond, ο οποίος είναι Eβραϊκής καταγωγής, και βρίσκεται στην κατοστάδα των πλουσιότερων ανθρώπων με περιουσία άνω του ενός δις, να χορηγεί το ποσό του ενός εκατομμυρίου τριακοσίων χιλιάδων λιρών Αγγλίας ως χορηγία στο κόμμα του κυρίου Farage, σε κλίμα αβρότητας, φωτογραφήθηκαν και στη συνέχεια σήκωσαν μαζί το νέο πρωτοσέλιδο της Daily Express “Get Britain Out of the EU”.  Δείτε εδώ.



Μας φαίνεται κάπως οξύμωρο ένας Εβραίος διεθνιστής να συμπαραστέκεται σε έναν αγώνα για εθνική ανεξαρτησία, εκτός αν εκ των προτέρων γνωρίζει ότι αυτή η αποχώρηση της Μεγάλης Βρετανίας απ’ την ΕΕ, θα την οδηγήσει σε μεγαλύτερη εξάρτηση της από τον διεθνή τοκογλύφο. Μας βάζει δε σε υποψίες, για τον ρόλο της στην επικείμενη διάλυση της ΕΕ, αφού το αποτέλεσμα του Αγγλικού δημοψηφίσματος ξεσηκώνει θύελλα, και το καθιστά επιχείρημα σε πολλούς άλλους αντιευρωπαϊστές οι οποίοι ζητάνε ανοιχτά δημοψήφισμα κι αυτοί, την χρονική στιγμή που η Ευρώπη δέχεται τις ορδές των Ισλαμιστών και αποδυναμώνεται έτσι η πολιτική παρέμβαση της ΕΕ στο ζήτημα αυτό και μια πιθανή διάλυση της θα αποστερήσει τη δυνατότητα σε κάποιο ευρωπαϊκό κόμμα το οποίο να εξυπηρετεί πραγματικά τα συμφέροντα των Ευρωπαίων πολιτών, να δυναμώσει και να εκφραστεί. 




Εξαπολύει μύδρους με τους οποίους καλεί τους Ευρωπαίους να υπερασπιστούν με μεγαλύτερο σθένος την Εβραϊκή κατοχή, ως αρχηγός του UKIP. 

Πολύ εντυπωσιακή ήταν η κινηματογραφική πτώση του αεροπλάνου του, από την οποία διασώθηκε με ελαφρές γρατζουνιές στο πρόσωπο, η οποία συνοδεύτηκε επικοινωνιακά ως γκρίζα προπαγάνδα για να καλλιεργήσει στην κοινή γνώμη την άποψη ότι είναι ένας πολιτικός εναντίον του συστήματος, όπως κανείς πολύ εύκολα μπορεί να δεις στις φωτογραφίες, είναι απίθανο μετά από ένα τέτοιο ατύχημα, να βγαίνει από το αεροπλάνο με κουστούμι ατσαλάκωτο, σαν να το παρέλαβε μόλις από το καθαριστήριο, είναι απίθανο το αεροπλάνο να συνετρίβη στο γρασίδι και να μην άφησε ίχνη πίσω στα χορτάρια. 





Τέλος θα παραθέσουμε μια ακόμα πτυχή της ζωής του, το αλκοόλ, ο κύριος αυτός φωτογραφίζεται διαρκώς προκλητικά καταναλώνοντας τόνους μπύρας, βγάζει φωτογραφίες σε κατάσταση μέθης, λερωμένος με μπύρες, βάζοντας ποτήρια στο κεφάλι του σαν μαϊμού το ζωολογικού κήπου, όπου κι αν τον δει κανείς, είναι με μια μπύρα στο χέρι. Θεωρούμε απίθανο, ένας μέθυσος να έχει την ικανότητα να ανελιχθεί μόνος του τόσο ψηλά.



















Όλα τα παραπάνω μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο κύριος αυτός επιλέχθηκε, για να επιτελέσει έναν ρόλο, τον ρόλο της διάλυσης της ΕΕ. Συμφωνούμε ότι η ΕΕ δεν είναι ότι θα ονειρευόταν κανείς, είναι υπό την κατοχή και κυριαρχία των τραπεζών και στραγγαλίζει τους πολίτες της, όμως αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να διαλυθεί, αυτό σημαίνει πως πρέπει να βελτιωθεί. Πρέπει να βρεθεί νέα ηγεσία, που να ενδιαφέρεται περισσότερο για το συμφέρον των Eυρωπαίων, παρά για το συμφέρον των τραπεζών. Οι συνέπειες από μια πιθανή διάλυση της ΕΕ ποιους θα ωφελήσουν; 

Οι χώρες μέλη της ΕΕ, θα πάψουν να δανείζονται με προνομιακά επιτόκια σαν μέλη της ΕΕ, αλλά θα επιστρέψουν στα υψηλά επιτόκια δανεισμού περασμένων δεκαετιών, επομένως πρώτος ωφελημένος θα είναι τα τραπεζικά ιδρύματα. Δεύτερος ωφελημένος θα είναι το Ισλάμ, το οποίο επιδιώκει να εξαπλωθεί στα ευρωπαϊκά εδάφη, καθώς ο πληθυσμός των Αράβων αυξάνεται ραγδαία και χρειάζονται περισσότερο ζωτικό χώρο. Το Ισλάμ θα ήταν πολύ δυσκολότερο να αντιμετωπίσει μια συμπαγή Ευρώπη μισού δισεκατομμυρίου ανθρώπων, από το να αντιμετωπίσει ένα προς ένα μικρά εθνικά καταχρεωμένα κράτη, τα οποία θα δέχονται Ισλαμιστές για να παίρνουν περισσότερα δανεικά σε αντάλλαγμα.

Κύριε Farage, για εμάς η μάσκα σας έχει πέσει, είστε ένας υποκριτής, προσπαθείτε να κινήσετε τη συναισθηματική φόρτιση των ψηφοφόρων σας με τους υποκριτικούς εθνικιστικούς σας λόγους, ενώ στην πραγματικότητα εργάζεστε για τον αντίθετο σκοπό από αυτόν που διατυμπανίζετε. Είστε εχθρός κάθε Eυρωπαίου πολίτη, και η στάση σας ζημιώνει το συλλογικό συμφέρον όλων μας. Η ιστορία θα σας αποδώσει ότι σας αξίζει όταν έρθει η ώρα να κριθείτε ιστορικά.

O ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ NIGEL FARAGE  ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥ!