20 Απριλίου 1889 - Ο ήλιος δεν θα δύσει ποτέ


              
20 Απριλίου 1889...Η γέννηση ενός μεγάλου άνδρα, ενός μεγάλου ηγέτη, του Αδόλφου Χίτλερ. Του ανθρώπου που η Σοφία του ταξιδεύει στον χρόνο, που πολέμησε για το λαμπρό μέλλον της Ευρώπης και που πολεμήθηκε σκληρά για το όραμά του. Φύρερ μας τώρα είναι η σειρά μας…η σειρά των παιδιών σου, οι αλήθειες σου φώλιασαν πιά στα μυαλά και τις καρδιές μας και είμαστε εδώ για να σε υποστηρίξουμε όπως έκανες εσύ για εμάς. Θυμόμαστε με δέος την παρουσία σου, το μυαλό σου και τα μάτια σου που μπορούσαν να δούν τόσο μακριά…Φύρερ μας τώρα ήρθε η σειρά μας, ο κόσμος ξέρει πια ότι είχες δίκιο !!!

 ‘Ησουν και θα είσαι πάντα ο οδηγός μας, ο μεγαλύτερος δάσκαλός μας. Ατρόμητοι όπως εσύ, πολεμάμε με πίστη και αφοσίωση για τις πατρίδες μας, το Αίμα και την Φυλή. Φύρερ μας, άγγιξες την καρδιά και την ψυχή μας στα βαθύτερα επίπεδα. Κάθε φορά που θα διαβάσουμε τις λέξεις σου, τις προτάσεις σου, τα βιβλία σου, η ίδια συγκίνηση κυριαρχεί…η κάθε λέξη σου αντικατοπτρίζει τις δικές μας σκέψεις και αυτό είναι κάτι μοναδικό.

 Ήσουν ο μοναδικός άνθρωπος στην ιστορία που τόσο πρόθυμα σηκώθηκες να υπερασπιστείς και να πολεμήσεις για τις αξίες της Φυλής μας και να μας κάνεις να νιώθουμε τόσο περήφανοι. Φύρερ μας τώρα είναι η σειρά μας…με μεγάλη υπερηφάνεια θα πολεμήσουμε κι εμείς,  και να θυμάσαι πως η πίστη μας σε σένα θα μας συντροφεύει για το υπόλοιπο της ζωής μας. Είναι τιμή μας η πίστη μας για τον Αδόλφο Χίτλερ. Η Ευρώπη σηκώνει το δεξί χέρι και σε χαιρετά φωνάζοντας τις ιερές λέξεις “Sieg Heil”. Είναι πίστη ότι κατέχουμε την οδό προς ένα αύριο σε έναν κόσμο που τόσο προσεκτικά ετοιμάστηκε από σένα !!! Χρόνια πολλά Φύρερ μας !!!! Ο ήλιος δεν θα δύσει ποτέ !!!  

                  
                                                               
                                                      Faith and Race