Το Κοράνι κατά των γυναικών

Οδηγίες βήμα πρός βήμα για το πως να δέρνουν οι Μουσουλμάνοι τις γυναίκες τους...




Το Κοράνι διατάζει απλώς για να είναι οι γυναίκες υποταγμένες να τρώνε ξύλο. Στο παρακάτω εδάφιο θα διαβάσουμε πως πρέπει να τις χτυπούν "ελαφριά", όμως οι Μουσουλμάνοι μεταφραστές προσπάθησαν να κάνουν πιό απλό το ολοκάθαρο νόημα του, γιατί η συγκεκριμένη λέξη δεν υπάρχει στην Αραβική γλώσσα.



Το Κοράνι επιτρέπει το σέξ μεταξύ Μουσουλμάνων και των αιχμαλώτων ή σκλάβων γυναικών (εκείνων που κατέχει το δεξί τους χέρι)

Οι Πιστοί πρέπει (τελικά) να νικήσουν — Εκείνοι που ταπεινώνουν τον εαυτόν τους όταν προσεύχονται, που αποφεύγουν μάταιες συζητήσεις, που είναι ενεργοί στην ελεημοσύνη, που απέχουν από το σεξ, εκτός με εκείνες που τους ενώνουν τα δεσμά του γάμου, ή με εκείνες (τις αιχμάλωτες) που το δεξί τους χέρι κατέχει, επειδή (στην περίπτωση αυτή) δεν θεωρούνται κατακριτέοι.

Δηλαδή, δεν υπάρχει καμιά ενοχή στο να αιχμαλωτίζουν γυναίκες και να τις βιάζουν, ο … Πολυεύσπλαχνος Αλλάχ τα επιτρέπει αυτά στους πιστούς και δεν θα τους στείλει στην κόλαση αν τα κάνουν. Από αυτά και μόνο αντιλαμβανόμαστε το επίπεδο του "πολιτισμού" που επιβάλλει το Ισλάμ και μας δείχνει ξεκάθαρα το πρόσωπο του και το τί θα ακολουθήσει όπου και αν καταφέρει να κυριαρχήσει.

                                         Faith and Race