Η κόλαση ξεκίνησε από το Παρίσι

Όταν εδώ και πολύ καιρό τώρα μιλούσαμε για την επικινδυνότητα των "προσφύγων" μας θεωρούσαν φασίστες και ρατσιστές. Ναί είμαστε, και αποδείχτηκε πώς είχαμε δίκιο. Δύο από τους τρομοκράτες επιβεβαιωμένα έφτασαν στην Γαλλία μέσω της Ελλάδας και πιό συγκεκριμένα της Λέρου. Οι κυβερνήσεις ανοίγοντας τα σύνορα και βάζοντας στην Ευρώπη εκατομμύρια μουσουλμάνους πώς ήταν δυνατόν να μην ήξεραν τι θα επακολουθούσε ; Ο Τύπος δημοσίευε φωτογραφίες με μικρά παιδιά για να συγκινήσουν κόσμο, ενώ στην ουσία οι μουσουλμάνοι τα χρησιμοποιούσαν και τα έβαζαν μπροστά σαν ασπίδα, σαν στάχτη στα μάτια. Οι κυβερνήσεις και οι λαοί τους συντηρούσαν και τους φρόντιζαν-πολλές φορές εις βάρος των λαών- και αυτοί ανενόχλητοι έφτιαχναν και φτιάχνουν πυρήνες με σκοπό να αιματοκυλίσουν την Ευρώπη. Η κόλαση ξεκίνησε από το Παρίσι όπου από τα ξημερώματα εντοπίζουν και μετρούν νεκρούς.

Μέχρι στιγμής πάνω από 120 είναι οι νεκροί στο Θέατρο Bataclan και εκατοντάδες και οι τραυματίες. Στην αίθουσα αυτή βρίσκονταν περίπου 1.500 θεατές για μια ροκ συναυλία. Αυτόπτες μάρτυρες που κατάφεραν να βγούν ζωντανοί από εκεί, μίλησαν για ένα λουτρό αίματος. Δήλωσαν πώς οι δράστες της επίθεσης στον συναυλιακό χώρο άνοιξαν πυρ εναντίον του πλήθους, φωνάζοντας «Αλλαχ Άκμπαρ». Το συγκεκριμένο θέατρο είναι μόλις λίγα μέτρα δίπλα από τα γραφεία του περιοδικού "Charlie Hebdo", όπου τον περασμένο Ιανουάριο είχαν βρεί τον θάνατο από Ισλαμιστές 12 άνθρωποι.

Λίγη ώρα μετά υπήρξαν νεκροί και αρκετοί τραυματίες έπειτα από πολλαπλές επιθέσεις-εκρήξεις που σημειώθηκαν σε διάφορα σημεία στο κέντρο της πόλης, μία από αυτές ήταν στο Bar-Restaurant  "Le Carillon"


Έξω από το Stade de France όπου βρισκόταν σε εξέλιξη ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των Εθνικών ομάδων της Γαλλίας και της Γερμανίας σημειώθηκε άλλη μία ισχυρή έκρηξη. Στο βίντεο μπορείτε να την ακούσετε ολοκάθαρα.



Τώρα μετά από όλα αυτά οι κυβερνήσεις τι θα πούν; Η κυβέρνηση Σύριζα, η Τασία Χριστοδουλοπούλου που παρουσίαζε τους λαθρομετανάστες σαν "πρόσφυγες" τι έχει να μας πεί ; Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για όλους, οι συνέπειες θα είναι δικές τους.

                                                     Faith and Race