Ενάντια στην ράτσα και την Φύση

Τον τελευταίο καιρό έχουν πολλαπλασιαστεί τα κινήματα, οι ομιλίες από διάφορες ομάδες, οργανώσεις "ανθρωπιστικές-φεμινιστικές" που φωνάζουν πως όλες οι φυλές είναι ίδιες και ισότιμες, πως η επιμειξία μεταξύ των φυλών είναι επιθυμητή και  χ ρ ή σ ι μ η  και πως οι φυλετικές αντιπάθειες είναι νοσηρά και μή φυσιολογικά φαινόμενα. Δεν αναφέρουν όμως σε τί ακριβώς είναι ισότιμες όλες οι φυλές. Για το θέμα τις επιμειξίας ισχυρίζονται πως μια από τις χρησιμότητες θα ήταν στο ότι θα εξαφάνιζε τα μίση και τους πολέμους (αφού θα ήμασταν όλοι ιδιοι και ίσοι)...Για τον οικονομικό και Θρησκευτικό πόλεμο έχει ακούσει κανένας ; Αν ένας Χριστιανός παντρευτεί μια Μουσουλμάνα ποιός θα "ακολουθήσει" ποιόν ; Η Αμερική επιτέθηκε στο Ιράκ για φυλετικό μίσος ή μήπως για το πετρέλαιο ; Μια φυλή ζώων αν εξαφανιστεί  λέμε κρίμα, κι αυτοί είναι υπέρ στο να εξαφανιστούν όχι μόνο οι φυλές των ζώων αλλά κυρίως η ανθρώπινη φυλή μας. Οι φυλετικές διαφορές που υπάρχουν και που βλέπουμε δεν έχει να κάνει με το ότι είμαστε νοσηρά φαινόμενα αλλά με το ότι έχουμε βαθιά ριζωμένα ένστικτα, και τα ένστικτα αυτά μας τα έδωσε η Φύση, όπως και όλα τα χαρακτηριστικά μας. Οι φυλές δεν είναι ίσες επειδή η ίδια η φύση τις κατασκεύασε έτσι, ώστε η καθεμία να έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Η φυλετική επιμειξία συνιστά, λοιπόν, ματαίωση και καταστροφή του διά μέσου τεραστίων περιόδων συντελεσθέντος έργου της Φύσεως.

Φυσικά ούτε λόγος να γίνεται αλλα ακόμα και σωστά να ήταν αυτά που ισχυρίζονται, μιλούν για πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν. Αυτοί θέλουν να συνυπάρχουμε στην ίδια χώρα, στην ίδια γειτονιά με μαύρους, κίτρινους, μελαμψούς κτλ. πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει να υπάρχουν και χριστιανικοί ναοί, τζαμιά, συναγωγές κτλ. Με μαθηματική ακρίβεια αυτό θα καταλήξει άσχημα διότι είναι λογικό να δημιουργηθούν γκέτο αλληλομισούμενων ομάδων. Ήδη έχει χυθεί πολύ αίμα με μουσουλμάνους που επιθυμούν να επικρατήσει σε όλη την Γή το Ισλάμ. Με τι κριτήρια πιστεύουν ότι έτσι θα δημιουργηθεί ένας επίγειος παράδεισος και όχι μια ανελέητη σφαγή ; Τι άραγε να "εξυπηρετούν" όλοι αυτοί οι άνθρωποι ;


" Ο άνθρωπος που ξεχνά ή κατηγορεί τους νόμους της ράτσας του στερείται στην πραγματικότητα, απ' την ευτυχία να γνωρίσει την επιτυχία του. Εμποδίζει την νικηφόρα πορεία της ανώτερης ράτσας και εξαιτίας της εξίσου όμοια και την πρόοδο της ανθρωπότητας. Κουρασμένος από το βάρος να αισθάνεται άνθρωπος, πέφτει στο επίπεδο του ζώου που είναι ανίκανο ν'ανυψωθεί στην σκάλα των όντων. [...] Αν εξάλειφαν απ' το πρόσωπο της γής τον Άριο, ένα βαθύ σκοτάδι θα ξαπλωνόταν πάνω της, για μερικούς αιώνες ο πολιτισμός που αυτός δημιούργησε θ'αντανακλούσε ακόμη, αλλά, τελικά ο κόσμος θα μεταβαλλόταν σε μιαν απέραντη έρημο "

Αδόλφος Χίτλερ - Ο Αγών μου, (Α' τόμος)


Faith and Race