Η αθάνατη γοητεία του Χίτλερ



Για κάποιους είναι ο διάολος μεταμορφωμένος, ή είναι απλώς ο Αντίχριστος και το μεγαλύτερο κακό στην ιστορία του ανθρώπου. Για κάποιους άλλους όμως ήταν ο σωτήρας του ανθρώπου που πολέμησε ενάντια σε διάφορους εχθρούς, μία ιδιοφυΐα που η ανθρωπότητα δεν θα δεί ποτέ ξανά για τα επόμενα χίλια χρόνια. Ένας ισχυρός ηγέτης με εξαιρετικές ιδέες που θα μπορούσε να έχει κάνει την Ευρώπη πρότυπο, έναν κόσμο καλύτερο για όλους.



Οι ψυχίατροι που μελέτησαν το θέμα "Αδόλφος Χίτλερ" συμπέραναν πως ήταν ένας ασταθής τύπος που υπέφερε από τραύματα της παιδικής του ηλικίας, από τις αυταπάτες ενός μεγαλείου και μίας εξουσίας, λόγω της αποτυχίας του σαν άνθρωπος...!!! Οι εχθροί του πάλι πίστευαν πως έπασχε από κάθε δυνατή ψυχική ασθένεια  που θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί. Για άλλους ήταν απλώς ένας τρελός. Πολλά βιβλία και έγγραφα που έχουν δημοσιευθεί όλα αυτά τα χρόνια για το Τρίτο Ράιχ του Χίτλερ είναι ψευδέστατα και συκοφαντικά, για τον ίδιο και τους υποστηρικτές του. Ακόμα και σήμερα γίνονται συζητήσεις όπου κάποιοι προσπαθούν να κατανοήσουν και άλλοι να υποβιβάσουν το φαινόμενο Χίτλερ. Κάποιοι άνθρωποι με ηγετικές θέσεις, τον επαινούν σήμερα, με άκρα μυστικότητα όμως γιατί έχουν να αντιμετωπίσουν οργή και τιμωρία.



"Ναι, Heil Hitler. Έχω, επίσης, να πω ότι είναι πραγματικά ένας πολύ καλός άνθρωπος. » David Lloyd George

Όταν ο Τζον Κένεντι είδε τους αυτοκινητόδρομους στην Γερμανία αλλά και το εξοχικό σπίτι του Χίτλερ, είπε : «Οποιος έχει δει αυτά τα πράγματα μπορεί εύκολα να αντιληφθεί πως σε μερικά χρόνια ο Χίτλερ θα αναδυθεί από το μίσος που τον περιτριγυρίζει σε μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες που έχουν ζήσει ποτέ»



Κάποιοι τον αγάπησαν, κάποιοι τον μίσησαν. Για κάθε πολιτικό κόμμα  ή κίνημα, έρχεται κάποια στιγμή της ζωής τους που φέρνουν στο προσκήνιο το όνομά του. 'Ετσι λοιπόν δεν θα χαθεί ποτέ !!!

                                       Faith and Race