Ο σπουδαίος Αδόλφος Χίτλερ !

Κανένας άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη δεν έχει δαιμονοποιηθεί όσο ο Αδόλφος Χίτλερ. Χρόνο με τον χρόνο, εδώ και δεκαετίες η προπαγάνδα εναντίον του είναι εκτός ελέγχου. Ο Χίτλερ στην πραγματικότητα είχε τεράστια αυτοπειθαρχία και έναν σοβαρό κώδικα ηθικής. Λίγο-πολύ ξέρουμε οι περισσότεροι ότι ήταν χορτοφάγος, όμως δεν ήταν αυτό που τον έκανε καλό άνθρωπο, αλλά το γεγονός ότι είχε αγάπη και για άλλα αισθανόμενα όντα και έδειχνε την συμπόνοια του σε αυτά. Είχε μεταφέρει την σημασία της συμπόνοιας και στην κοινωνία. Ο σεβασμός για την φύση, τα ζώα και την ανθρώπινη ζωή τον έκαναν να έχει υψηλό επίπεδο συνείδησης.




Εδώ και δεκαετίες, εκατομμύρια κόσμος έχει διδαχτεί και πιστεύει πως ήταν πολεμοχαρής, όμως κάθε άλλο παρά αυτό ήταν.  Όνειρό του ήταν να ενώσει την Ευρώπη και όχι να κατακτήσει όλον τον κόσμο. Η πνευματική και εσωτερική του αγωνία για το αν θα κατάφερνε να το υλοποιήσει ήταν μεγάλη. Ήταν ένας άνθρωπος που πολέμησε για την πατρίδα του. Ο Αδόλφος Χίτλερ νοιάστηκε πολύ για την κοινωνία και τον πολιτισμό, ένας άνθρωπος που φρόντισε για την φύση, για τις ηθικές αξίες, για την οικοδόμηση και βελτίωση της Γερμανίας. Ήταν ένας πραγματικός εκπρόσωπος του λαού. Για ποιόν άλλον από τότε έως και σήμερα θα μπορούσε κανείς να πεί άραγε τα ίδια πράγματα ή έστω τα μισά από αυτά; Κουράστηκε πολύ για να καταφέρει όλα αυτά για τον λαό του. Και ας μην ξεχνά κανείς πως ξεκίνησε μόνος του, συντροφιά με την θέληση και την πίστη του.



 Καταδικάστηκε σε φυλάκιση, χλευάστηκε και διασύρθηκε, όμως δεν έκανε πίσω. Αντιθέτως έδωσε τα πάντα, αφοσιώθηκε σε αμέτρητες ώρες εργασίας για την επίλυση των προβλημάτων του λαού του. Παρά την προπαγάνδα και τα ψεύδη τόσων δεκαετιών, αν ψάξει κανείς θα διαπιστώσει πως νοιαζόταν έντονα και για άλλους λαούς.  Ποιός άλλος πολιτικός θα δούλευε τόσες πολλές ώρες σαν εργάτης, ίσα-ίσα για να μπορεί να επιβιώσει ; Ποιός άλλος,με έναν πενιχρό μισθό θα διάλεγε να αγοράσει ένα βιβλίο αντί για ένα πιάτο φαγητό ; Την απάντηση ας την δώσετε εσείς.



 Άλλο ένα που του καταλόγισαν είναι πως ήταν άθεος. Όχι, ο Χίτλερ δεν ήταν άθεος,αντιθέτως έκανε πολλές αναφορές στον Θεό και όποιος έχει διαβάσει το Mein Kampf βλέπει τις αναφορές του στις χριστιανικές αξίες. Σε μια ομιλία του το 1933 στο Βερολίνο είχε πεί τα εξής :
«Είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι ο λαός έχει ανάγκη και απαιτεί αυτή την πίστη. Έχουμε λοιπόν ξεκινήσει τον αγώνα εναντίον του αθεϊστικού κινήματος, και μάλιστα όχι απλώς μέσω κάποιων θεωρητικών διακηρύξεων: Θα το εξαλείψουμε»



 Ο Αδόλφος Χίτλερ αγαπούσε πολύ τα παιδιά και ήθελε το καλύτερο για την νεολαία. Ενθάρρυνε πολλές υγιείς δραστηριότητες  και πολλά κοινωνικά προγράμματα για την ενίσχυση της πολιτιστικής υπερηφάνειας. Ενθάρρυνε τους άνδρες να είναι Άνδρες και τα κορίτσια να είναι θηλυκά. Συνέβαλε στην ανάπτυξη, στην ομορφιά, στην υπερηφάνεια του λαού της Γερμανίας.




Συμπερασματικά λοιπόν πέραν του ότι ήταν Ήρωας, ήταν και ένας άνθρωπος της ηθικής, του θάρρους, της πνευματικής αντίληψης και των καλών προθέσεων. Μια πνευματική ψυχή που νοιαζόταν για όλες τις μορφές ζωής, την καλοσύνη, το καλό της πατρίδας και του λαού του, για το κάλλος στις τέχνες, για την ΑΛΗΘΕΙΑ και την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!



                                   Faith and Race