Περί Ηγεσίας

Η Ελλάδα χρειάζεται έναν ηγέτη ιδεολόγο, έναν άνθρωπο που θα είναι πιστός και αφοσιωμένος στις ιδέες του αυτές, που θα εμπνέει σεβασμό, δέος και που η ηθική του επ' ουδενί δεν θα του επιτρέπει να βγάζει εξουσιαστικά απωθημένα. Χρειάζεται κάποιον που να επαινεί, να εξυψώνει την Φυλή μας, τις παραδόσεις μας και τον πολιτισμό μας. Μόνο σε αυτόν οι άνθωποι θα μπορούν να δίνουν πρόθυμα την εμπιστοσύνη τους, την πίστη και την υπακοή τους. Εκείνον που θα σέβεται βαθιά τους αγώνες όλων όσων στο παρελθόν αγωνίστηκαν για την Πατρίδα και την τιμή της. Εμείς εδώ και πολλά χρόνια βιώνουμε "ηγέτες" που ξεπουλάνε τα πάντα για το χρήμα και την εξουσία. Μπορούν άνετα να εμπορεύονται  και να κάνουν παζάρια με την ηθική, που προσπαθούν να πείσουν οτι έχουν αλλά αποδεδειγμένα δεν την διαθέτουν. Όλοι "πολεμούν" για μια ελευθερία και μια δημοκρατία. Γι' αυτήν όμως την δημοκρατία δυστυχώς επιβάλλουν στον λαό, χρόνια τώρα, ότι πιό εξευτελιστικό και νοσηρό, με αποτέλεσμα να διαλύονται οικογένειες, να αυτοκτονεί κόσμος και να πετάγονται στον δρόμο χιλιάδες Έλληνες, όλα αυτά φυσικά γίνονται γιατί ο κάθε "ηγέτης" μας πρέπει να εξυπηρετήσει κάποια συμφέροντα, να αποκτηθεί περισσότερη δύναμη και εξουσία - και όλοι ξέρουμε ποιοί είναι από πίσω-. 

Ο μοναδικός άνθρωπος που διέθετε όλα τα παραπάνω για να είναι ένας άξιος Ηγέτης, ήταν μόνο ο αθάνατος Αδόλφος Χίτλερ. Ο άνθρωπος που γαλούχισε κυρίως τις  νέες γενιές να είναι πιστοί στην Φυλή, την πατρίδα τους και στην Κοσμοθεωρία του Εθνικοσοσιαλισμού. Αλλωστε ο Εθνικοσοσιαλισμός σαν Ιδεολογία, από μόνος του μπορεί να κάνει κάποιον να έχει ένα όραμα, κάπου να πιστεύει, κάτι να περιμένει. Μετά απο Εκείνον, κανείς μέχρι σήμερα δεν κατάφερε να προσφέρει κάτι τέτοιο.

 Αντιθέτως, κατέστρεψαν ιδανικά και αξίες, βούλιαξαν τον λαό στην καταστροφή κάνοντας τον να χάσει την ταυτότητά του. Η ιστορία όμως επαναλαμβάνεται και θα έρθει η ημέρα που θα ανέβει πάνω Εκείνος που θα ακούσει τις φωνές του λαού και που θα βάλει ένα οριστικό τέλος σε όλα αυτά. Η Ευρώπη θα αποκτήσει μια μέρα ξανά το όραμα και την ευημερία που χρειάζεται.



                                      Faith and Race