Περί Φυλετικής επιμειξίας

Σε ένα άρθρο του National Geographic σχετικά με τις φυλετικές επιμειξίες, αναφέρθηκε πως νέες ράτσες ανθρώπων δημιουργούνται στην Αμερική και οι αλλαγές αυτές σφραγίζουν τον αιώνα μας ! Η αρθρογράφος αυτού του συγκλονιστικού ντοκουμέντου αναφέρει ότι «από το 2000, το γραφείο γεννήσεων των ΗΠΑ επιτρέπει στους κατοίκους να αναφέρουν πάνω από μια «ράτσα». Αυτή η πολυφυλετική επιλογή ώθησε 32% των κατοίκων των ΗΠΑ να δηλώσουν τα νέα τους στοιχεία. Ετσι, στη γλώσσα της χώρας μπαίνουν σιγά σιγά νέοι όροι όπως «Blackanese», «Chicanese», «Korgentinian» ή «Filatino» που περιγράφουν πολλές προσμίξεις φυλετικές στο ίδιο πρόσωπο. Σύμφωνα με το άρθρο, ένας άνδρας 34 ετών, με καταγωγή από γονείς Εσκιμώο και Εβραίο αυτοαποκαλείται «Juskimo». Ενας άλλος, αφροαμερικανός και Μεξικανός χρησιμοποιεί τον νεολογισμό «Blacksican» δηλαδή μαύρος Μεξικανός.


Όσον αφορά τους Εθνικοσοσιαλιστές, παραθέτω κάποιες απόψεις του Αδόλφου Χίτλερ που μας βρίσκουν απόλυτα σύμφωνους...

"Αν ο Άριος ανακατέψει το αίμα του με κατώτερους λαούς, σαν αποτέλεσμα αυτής της επιμειξίας θα είναι η καταστροφή του εκπολιτιστή λαού. Τα αποτελέσματα της διασταύρωσης των φυλών είναι :
α) Κατάπτωση της στάθμης της ανώτερης ράτσας
β) Φυσική και διανοητική επαναστροφή και σαν συνέχεια, εμφάνιση ενός είδους μαρασμού που τα συνεπακόλουθά του είναι αργά αλλά αναπόφευκτα. Το να ακολουθούμε μια τέτοια πορεία δεν πετυχαίνουμε τίποτα άλλο, παρά να αμαρτάνουμε ενάντια στην θέληση του Αιώνιου Δημιουργού μας." 

"Ο άνθρωπος που ξεχνά ή κατηγορεί τους νόμους της ράτσας του, στερείται στην πραγματικότητα, από την ευτυχία να γνωρίσει την επιτυχία του. Εμποδίζει την νικηφόρα πορεία της ανώτερης ράτσας και εξαιτίας της εξίσου όμοια και την πρόοδο της ανθρωπότητας."

Αδόλφος Χίτλερ - Ο Αγών μου

                                             Faith and Race